Body & Bess

Nieuw!

Niets zo verfrissend en ontspannend tegelijk ols de Body&Bess Summer Treatments. Deze variatie op de gekende behandelingen mookt plaats voor een verkoelende weldaad voor de huid dankzij fret gebruik van de Ice Globes. Ontdek snel de voordelen van deze behandeling!

Deep Repair & Moisturizing Treatment

Deze gelaatsverzorging biedt de huid een diepgaande verzorging door de hoge concentratie natuurlijke bestanddelen. Deze verzorging is ideaal om de huid te herstellen na de zomer.

Deze behandeling is geschikt voor de meest veeleisende huidtypes die veel verzorging en aandacht nodig hebben. Deze behandeling geeft ook het beste wat Body & Bess te bieden heeft naar anti-aging toe.

€68,-

Hydro Lift Treatment

Deze gelaatsverzorging is uiterst geschikt voor de grouwe en futloze huid, maar ook voor de gedehydrateerde huid zonder al te veel roodheden (zoals couperose).

De cellen en weefsels van de huid krijgen in deze verzorging een intensieve zuurstofbehandeling. Dit resulteert in een levendige, frisse huidteint, een strak en glad huidoppervlak en een betere huidweerstand.

Deze verzorging gaat huidveroudering en rimpelvorming tegen. Rimpels vervagen, kraaienpootjes verdwijnen. De huid voelt strakker en veerkrachtiger aan.

€65,-

Comfort Skin Care Treatment

Body & Bess staat voor herstel en heropbouw van ook de meest gevoelige en breekbare huidtypes. Verhogen van de huidimmuniteit, verbeteren von alle huidfuncties en reduceren van gevoeligheden is waar we naar streven bij hypersensitieve huiden zoals kankerpatiënten, chronisch zieken patiënten, patiënten die langdurig medicatie nemen, etc.

Een dagelijkse dosis bescherming en voeding van de huid is nodig om de huidcellen langer levendig en actief te houden. Op deze manier kunnen we hypersensitiviteit reduceren, tekenen van huidveroudering vertragen, de huid verstevigen. De huid wordt in alle zachtheid weer opgebouwd en krijgt haar levendige uitstraling terug.

€50,-

Purifying Skin Care Treatment

Deze korte behandeling biedt klanten met onzuivere huidtypes de mogelijkheid om, tussen de uitgebreide behandeling door, hun huid goed te laten onderhouden. Opstoten van acné en comedonen worden hierbij vermeden.

Deze behandeling is de ideale verzorging om toe te passen voor de make-up wordt aangebracht. De huid wordt gezuiverd zonder te dehydrateren wat de perfecte basis maakt voor een matte gelaatsteint en een langdurig houdbare make-up.

€30,-

Skin Control Treatment

Deze verzorging is een ware weldaad als je kampt met onzuiverheden, acné, verwijde porién, glimmende huid, die een chronische, acute, of tijdelijke oorzaak hebben (bv hormonaal, medicatie)

Ook de verdikte mannenhuid of ingegroeide baardharen zijn indicatoren voor de behandeling

Tijdens deze verzorging wordt een zorgvuldige combinatie gemaakt van het reinigen van de huid, kalmeren van de talgklier en ontstekingen, verfijnen en matteren van het huidoppervlak.

Na de behandeling voelt de huid fris en zuiver aan. Om opstoten van acné/comedonen te vermijden is het aan te raden om de Purifying Skin Core Treatment als tussentijdse behandeling voort te zetten.

€65,-

You matter Skin Care

De You Matter Skin Care treatment is zeer gericht op nieuwe klanten die hun huid beter willen leren kennen. Bij deze behandeling nemen we zeer uitgebreid de tijd om jouw huid te teren kennen. We beginnen met een uitgebreide huidanalyse. Als we de huid bekeken hebben volgt er een verzorging. Hierbij worden de producten gebruikt die het beste bij jouw huidtype passen.

Nadien krijg je een advieskaart mee, afgestemd op jouw huidtype. Bij deze behandeling zit een You Matter Skin Core set inbegrepen t.w.v. 35,-.

€80,-

Enkel op afspraak

Adres
Klompenmakersweg 29
3920 Lommel